lQDPJxh-0HXaftDNAUrNB4CwqCFLNq-A8dIDn9ozT0DaAA_1920_330.jpg_720x720q90g

Nyheter

Hva er plastisk sprøytestøping?

Sprøytestøping er en populær produksjonsprosess for å produsere store mengderplastdelerfra materialer kalt termoplast.Den's prosessen med å smelte plast, injisere den i en form og deretter gjenta prosessen for å lage tusenvis eller til og med millioner av den samme delen.

1675685288105

Zhongda mold gir tilpassetsprøytestøping av plastfor kunderfraover hele verden, i en rekke bransjer.Vi er lavprisleder forhøykvalitets sprøytestøpte plastdelermed rask behandling.

En sprøytestøping vi kjenner til er dobbel sprøytestøping: Det er en spesiell plaststøpeprosess, også kjent som halm eller gummi.Det ligner påto-farget listprosess, men den har en stor forskjell fra tofargestøpeprosessen.Det er en prosess der en bestemt plastråvare støpes i en plastform, og de dannede delene tas ut og legges i en sekundær støpeform for å sprøytes inn i samme type eller et annet plastmateriale.Mer komplisert er flerstøpingen, slik at utseendet og prosessen til plastproduktene oppfyller de ønskede kravene, kalt sekundær sprøytestøping.

fca

 

Dobbel sprøytestøpingkan gjøre overflaten på produktet full av mykhet, og kan også øke produktfunksjonalitet og merverdi.Overstøpingsteknologien er kjent for å skape en"myk overflatemen den har mange andre funksjoner.Med denne teknologien kan du øke funksjonaliteten til produktet, for eksempel støyreduksjon, støtdemping og vanntett.

Tawk (1)

Du kan finne mer sprøytestøpedesign iZHONGDAnettsted, som ikke bare er en eksportør og produsent, men også en molder og mølle.Velkommen kunder til å besøke fabrikken vår.Hvis du er interessert i oss, kan du kontakte oss direkte eller sende forespørsel.


Innleggstid: Des-05-2022